surmysuu surmysuusurmysuu
|
با توجه به اين كه در كشور ما بي كاري گسترش يافته است و اشتغال در شغل هاي دولتي با مشكل مواجه شده است روي آوردن به مشاغل آزادي مثل تاسيس مغازه فلافلي گسترش پيدا كرده است .فلافل چيست ؟فلافل يك غذاي پركالري مي باشد كه با نان خورده ميشود و در درست كردن آن از نخود و انواع ادويه استفاده مي گردد . طرز تهيه ي فلافل : به دليل نفخ داشتن نخود از چند روز قبل آن را در آب خيس مي اندازند سپس آن را چرخ ميكنند همچنين در هنگام پخت احتياج به روغن زياد و ظروف نچسب داريم . هزينه ي راه اندازي مغازه ي فلافل فروشيدر وهله ي اول براي راهاندازي اين شغل به يك مغازه يا ماشين فست فود سيار احتياج ميباشد هم چنين ابزاري ديگر مورد نياز است كه در ادامه خواهيم گفت . دستگاه فلافل زناين دستگاه با انواع متفاوت اتوماتيك ، روميزي و دستي دستگاهي با قابليت حمل و بهداشتي مي باشد كه انواع مختلفي نيز از نظر ظرفيت توليد دارد . اين تنوع از نظر ظرفيت توليد دست خريدار را در انتخاب دستگاه با توجه به نوع كسب و كار و اندازه كسب و كار باز گذاشته است . اين دستگاه ها كم مصرف هستند و با برق شهري كار ميكنند . قسمت هاي در تماس با فلافل از جنس استيل نچسب و ظرف سرخ كن آن از جنس تفلون ضد خراش مي باشد . همچنين مزيت ديگر اين دستگاه اين است كه قطعات مختلف آن به راحتي قابل باز و بسته كردن مي باشد . همچنين اصليترين فايده ي دستگاه فلافل زن اين است كه براي كار با آن نيازي به تخصص خاصي نيست و ضمن كم كردن نياز به نيروي انساني ظرفيت توليد افزايش پيدا مي كند و سود دهي بسيار خوب و مناسبي را به صاحب كسب و كار هديه مي دهد . تجهيزات مورد نياز مغازه ي فلافليعلاوه بر دستگاه فلافل زن به لوازم زير نيز احتياج مي باشد . ميز كار استيل : براي خرد و آماده كردن خيار ، گوجه ، خيارشور و … به اين ميز احتياج داريم كه قيمت آن بستگي به ابعاد و اندازه دارد . يخچال نوشيدني : براي نگهداري از نوشيدني ها به اين يخچال آن احتياج داريم . وسايلي از قبيل چاقو ، ظروف آشپزخانه ، سيني و … نيز براي فلافلي لازم هستند . مواد اوليه ي فلافليمواد اوليه ي فلافلي بسيار كم هزينه هستند و عبارتند از : نخود ، سير ، گوجه ، خيارشور ، كاهو و … سود فلافليمي توان گفت ميزان سود مغازه ي فلافلي به عوامل مختلفي از قبيل نحوه ي فروش ( سلف سرويس بودن يا پر كردني ) ، نحوه ي تهيه ي مواد اوليه ( خريد كلي يا جزئي )، موقعيت مغازه ( كه با ميزان مشتريان ارتباط مستقيم دارد ) و … بستگي دارد . با اين وجود ميتوان بيان كرد در حالت كلي تقريباً سود ۳۰ تا ۵۰ درصدي عايد صاحب فلافلي ميشود . مزاياي شغل فلافلي / مزاياي مغازه فلافلي۱. سود مناسب ۲. سرمايه گذاري كم ۳. مواد اوليه ي ارزان ۴. ارزان بودن فلافل و تمايل مردم براي خريد آن بهترين مكان براي مغازه ي فلافليبدون شك انتخاب مكاني مناسب براي مغازه ي فلافلي ميتواند به طور مستقيم در ميزان فروش فلافل و سودآوري مغازه نقش داشته باشد بنابراين پيشنهاد مي شود مغازه ي فلافلي در مكان هاي شلوغ و پرتردد بنا شود تا مشتريان بيشتري جذب كند . تعدادي از مناطق مناسب براي فلافلي عبارتند از : بر سر راه عبور و مرور دانشآموزان و دانشجويان ( محلي نزديك مدارس و دانشگاه ها ) ، نزديك پارك ها ، مراكز خريد ، پايانه هاي مسافربري و … . فست فودامروزه فست فود توانسته است در هر سفره اي راه پيدا كند و در بين افرادي با سطوح درآمدي متفاوت طرفدار دارد . اولين سوالي كه يك فرد داراي ايده ي راه اندازي فست فود با آن مواجه مي شود اين است كه به چه تجهيزات و لوازمي احتياج دارد ؟ يكي از مزيت هاي راه اندازي يك فست فود اين است كه با سرمايه ها و بودجه هاي متفاوتي ميتوان آن را راه اندازي نمود . در حقيقت مي توان شروع كار فست فود را با هزينههاي كم انجام داد و كم كم به گسترش آن پرداخته شود . يكي ديگر از مزيت هاي فست فود اين است كه تجهيزات آن مكمل يكديگر مي باشند و اين بدان معناست كه اگر در ابتداي كار براي راهاندازي يك فست فود سيار يا فست فود كوچك يك فر و چند ابزار و لوازم ساده خريداري گردد بعداً همين لوازم در خطوط توليد بعدي نيز به كار گرفته خواهند شد و اين گونه نيست كه ديگر احتياجي به آنها نباشد . تجهيزات فست فودسوال اصلي بيشتر كساني كه متقاضي راه اندازي فست فود هستند اين است كه حداقل به چه لوازمي احتياج دارند كه بتوانند يك منوي كامل و مناسبي از غذاهاي به روز را درست كنند و يا در حقيقت تجهيزات اصلي راه اندازي فست فود چيست ؟ بايد در نظر داشت كه فست فود معنا و تعاريف گستردهاي دارد و علاقمندان به فعاليت در اين حوزه معمولاً فقط يك خط توليد ( مثل برگر ، پيتزا ، ساندويچ ، اسنك و … ) را در نظر ميگيرند كه همه آنها به تنهايي توانايي درآمدزايي بسيار بالايي را دارد و به شكلهاي گوناگوني نيز پخته مي شوند . بنابراين با توجه به نوع فستفود لوازم نيز متغير ميباشند . لوازم اصلي هر فست فودي را در پايين فكر مي كنيم . لوازم و تجهيزات برودتي : كانتر سرد ، يخچال و … تجهيزات آشپزخانه صنعتي مثل اجاق گاز و … تجهيزاتي براي نگهداري غذا و مواد اوليه مانند يخچال نوشيدني ، تاپينگ و … تجهيزات و لوازم سلف سرويس مانند كانتر گرم و سرد ، كانتر سالاد و … تجهيزات شست و شو مانند كابينت و سينك استيل و … تجهيزات آماده سازي غذا مانند ميز كار استيل ، تجهيزاتي براي بسته بندي غذا ، ميكسر و …
امتیاز:
بازدید:
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |