surmysuu
surmysuusurmysuu

برنج حاوي ويتامين B1، B2، B3، B6، B9، K و E است. ويتامين هاي كمي در برنج وجود دارد، از جمله ويتامين هاي E، K و B. برنج قهوه اي حاوي مقادير بيشتري از اين ويتامين ها نسبت به برنج سفيد است. برنج حاوي ويتامين B1، B2، B3، B6، B9، K و E است. برنج ايراني معمولا منبعي غني از تمام ويتامين ها است.

برنج سفيد و قهوه اي

بهترين راه براي درك تمايز بين برنج سفيد و برنج قهوه اي، درك تمايز بين غلات كامل و غلات تصفيه شده است. به گفته توبي اسميتسون، متخصص تغذيه ثابت شده و داراي مجوز و سخنگوي ملي آكادمي تغذيه و رژيم غذايي در ShareCare، غلات كامل عمدتاً از 3 قسمت تشكيل شده اند.

سبوس لايه بيروني سخت روي دانه است، بخشي كه از آن محافظت مي كند. توجه داشته باشيد كه سبوس با پوسته يكسان نيست. پوسته پوشش بيروني واقعي غلات است و هم براي غلات كامل و هم براي غلات تصفيه شده برداشته مي شود. با اين حال، سبوس لايه اي درست زير پوسته است و در غلات كامل حذف نمي شود. اين منبع غني از مواد معدني، آنتي اكسيدان ها و فيبر است.

جوانه هسته غلات است و اغلب سرشار از مواد مغذي مختلف مانند چربي، پروتئين، كربوهيدرات ها، آنتي اكسيدان ها و بسياري ديگر از تركيبات مفيد مختلف از جمله بيشتر ويتامين هاي موجود در برنج است.

آندوسپرم از نظر اندازه بزرگترين بخش دانه غلات است. با اين حال، تقريباً به طور كامل از كربوهيدرات هاي نشاسته اي تشكيل شده است و فقط مقدار كمي پروتئين دارد. در واقع، محتواي بالاي نشاسته برنج اغلب يكي از مضرات برنج در نظر گرفته مي شود.

تفاوت اصلي بين برنج قهوه اي و برنج سفيد اين است كه برنج قهوه اي يك دانه كامل است كه دست نخورده باقي مانده است. هم جوانه دارد و هم سبوس. بنابراين، نسبت به برنج سفيد داراي محتواي غذايي بيشتري است و حاوي مقدار زيادي آنتي اكسيدان و فيبر است.

از طرف ديگر برنج سفيد از بيرون سبوس و از داخل جوانه آن پاك شده است. بنابراين، مغذي ترين جزء خود را از دست داده است. اين كار به اين دليل است كه برنج سفيد مي تواند ماندگاري طولاني تري داشته باشد، طعم بهتري داشته باشد و كيفيت پخت بهتري داشته باشد. با اين حال، تعادل اين است كه تغذيه برنج سفيد پخته تقريباً به طور كامل از كربوهيدرات هاي نشاسته اي، از جمله آميلوز و آميلوپكتين تشكيل شده است. اين به مضرات برنج هاي تصفيه شده كمك مي كند. براي اطلاع از قيمت برنج شمال روز به سايت آرتا رحيمي مراجعه كنيد.

انواع مختلف برنج داراي مقادير متفاوتي از هر يك از اين نشاسته ها خواهند بود كه بر قابليت هضم و بافت آنها تأثير مي گذارد. برنج هايي كه آميلوپكتين بالايي دارند، معمولا چسبنده هستند، در حالي كه برنج هايي كه آميلوز بالايي دارند معمولا چسبنده نيستند.

ويتامين B

به گفته دانشگاه هاروارد P.H. چان، هشت ويتامين B وجود دارد: B12 (كوبالامين)، B9 (فولات)، B7 (بيوتين)، B6 (پيريدوكسين)، B5 (اسيد پانتوتنيك)، B3 (نياسين)، B2 (ريبوفلاوين) و B1 (تيامين).

بر اساس پايگاه داده تركيب مواد غذايي ، 1 فنجان برنج ايراني حاوي 0.626 ميلي گرم ويتامين B6 (پيريدوكسين)، 1 فنجان برنج سفيد دانه بلند و غني شده حاوي 0.147 ميلي گرم ويتامين B6 و 1 فنجان برنج قهوه اي دانه بلند حاوي 0.882 است. ميلي گرم ويتامين B6.

يك فنجان برنج شمال 152 ميكروگرم B9 (فولات)، يك فنجان برنج سفيد غني شده با دانه بلند حاوي 153 ميكروگرم ويتامين B9 و يك فنجان برنج قهوه اي دانه بلند داراي 43 ميكروگرم ويتامين B9 است.

يك فنجان برنج وحشي 0.184 ميلي گرم ويتامين B1 (تيامين)، 1 فنجان برنج سفيد غني شده با دانه بلند حاوي 0.528 ميلي گرم ويتامين B1 و 1 فنجان برنج قهوه اي دانه بلند حاوي 1.001 ميلي گرم ويتامين B1 است.

يك فنجان برنج وحشي داراي 0.419 ميلي گرم ويتامين B2 (ريبوفلاوين)، يك فنجان برنج سفيد غني شده با دانه بلند 0.021 ميلي گرم ويتامين B2 و يك فنجان برنج قهوه اي دانه بلند داراي 0.176 ميلي گرم ويتامين B2 است.

يك فنجان برنج وحشي حاوي 10.773 ميلي گرم ويتامين B3 (نياسين)، 1 فنجان برنج سفيد غني شده با دانه بلند داراي 2.332 ميلي گرم ويتامين B3 و برنج قهوه اي دانه بلند داراي 12.014 ميلي گرم ويتامين B3 است.

در حالي كه برنج قهوه اي دانه بلند و برنج سفيد غني شده با دانه بلند فاقد ويتامين A هستند، 1 فنجان برنج وحشي 2 ميكروگرم ويتامين A دارد.

ويتامين E

ويتامين E در برنج هاي سفيد، قهوه اي و وحشي يافت مي شود. برنج وحشي حاوي بيشترين ويتامين E در بين اين سه مورد است، با بيش از 6 برابر ويتامين E برنج سفيد و قهوه اي. اين بر اساس مطالعه مارس 2015 منتشر شده در مجله علوم غذا و كشاورزي در مورد محتواي ويتامين E در انواع مختلف برنج است.

بر اساس پايگاه داده تركيب مواد غذايي USDA، 1 فنجان برنج وحشي حاوي 1.31 ميلي گرم ويتامين E، 1 فنجان برنج سفيد غني شده با دانه بلند حاوي 0.06 ميلي گرم ويتامين E و 1 فنجان برنج قهوه اي دانه بلند حاوي 1.11 ميلي گرم ويتامين E است. .

ويتامين E به عنوان يك آنتي اكسيدان عمل مي كند و از بدن در برابر آسيب هاي ناشي از راديكال هاي آزاد محافظت مي كند. راديكال هاي آزاد مولكول هاي ناپايداري هستند كه با مجموعه اي از بيماري ها مرتبط هستنداز جمله سرطان ويتامين E همچنين در محافظت از غشاي سلولي و بافت هاي مختلف محلول در چربي بدن در برابر تخريب فعال است.

امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع: چاپ مقاله
[ ۲۱ دى ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۳۰:۵۰ ] [ surmysuu ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : 7
همه : ---
چت باکس
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی