surmysuu
surmysuusurmysuu

در مورد سوشي، برنج 70 درصد و ماهي 30 درصد است». چيزي است كه شما ممكن است آن را وسواس برنج بناميد. غلات بيشتر چيزي كه در اينجا پيدا مي كنيد دانه متوسط ​​است، اما برنج سوشي بايد دانه كوتاه باشد. همچنين اگر دانه ها خيلي دير برداشت شوند، برنج زماني كه نيگيري را تشكيل مي دهيد خيلي خشك و ترك مي خورد. براي همين، برنج جوانتر بهترين است. سوشي، البته، نهايت غذاي ساده است: عمدتاً فقط برنج و يك تكه ماهي خام، به نظر مي رسد كه هر كسي با يك چاقو و يك دست كارآمد مي تواند آن را درست كند. اما جزييات غيرممكن را در نظر بگيريد و آن را روي ماهي بكار ببريد – از كجا آمده است؟ بهترين برنج ايراني براي تهيه سوشي كدام است؟ براي بهترين طعم، چه مدت بايد قبل از سرو آن را پير كنيد؟ چه مدت بايد آن را ماساژ دهيد تا نرم شود، اما همچنان بافت داشته باشد؟ براي برجسته كردن طعم بخش هاي مختلف عضله، بايد يك قطعه را از كجا و از چه زاويه اي برش دهيد؟ از آنجايي كه دما روي عطر تأثير مي گذارد، قبل از سرو، چقدر بايد اجازه دهيد ماهي در دست شما باشد؟ آيا با خريد برنج ايراني ارزان كيفيت سوشي از بين مي رود؟ چقدر ماهي را داخل برنج فشار مي دهيد تا لقمه اي درست شود كه يكپارچگي داشته باشد اما متراكم نباشد؟ – و مي بينيد كه كجا يك غذاي ساده چندان ساده نيست.

با ما همراه باشيد تا ببينيم بهترين برنج براي سوشي كدام است؟

كدام برنج براي سوشي مناسب است؟

هر عاشق سوشي مي داند كه برنج يكي از مواد مهم اين غذاي سنتي ژاپني است.

و اگرچه ممكن است مشكل باشد، اما مي توان سوشي خود را در خانه درست كرد. تنها چيزي كه نياز داريد ماهي خام يا هر نوع غذاي دريايي ديگري به انتخاب خود و برنج (و هر ماده ديگري كه در سوشي خود مي خواهيد) است.

وقتي صحبت از برنج مي شود، آيا مي دانيد كدام برنج براي سوشي بهتر است؟ به طور سنتي، نوع خاصي از برنج وجود دارد كه سرآشپزهاي ژاپني از آن براي سوشي استفاده مي كنند و به آن برنج سوشي مي گويند. اين نوع برنج در واقع از برنج ژاپني دانه كوتاه تهيه مي شود. با اين حال، اگر نمي توانيد آن را پيدا كنيد، مي توانيد از انواع ديگر برنج مانند سرلاشه برنج شمال ، شكسته برنج و برنج قهوه اي براي تهيه سوشي استفاده كنيد. براي كسب اطلاعات بيشتر و خريد عمده برنج به سايت آرتا رايس مراجعه كنيد.

كدام برنج براي سوشي بهتر است ؟

آيا مي توانيد از هر برنجي براي سوشي استفاده كنيد؟

از نظر فني، مي توانيد از انواع مختلف برنج براي سوشي خانگي خود استفاده كنيد، اما قطعا طعم آن مانند برنج سوشي نخواهد بود.

يكي از ويژگي هاي اصلي برنج سوشي چسبندگي آن است كه باعث مي شود به ماهي و ساير مواد سوشي بچسبد. برنج سفيد معمولي خيلي پف دار است، اما اگر آن را به روش خاصي بپزيد و مواد مناسب را اضافه كنيد، مي توانيد آن را چسبناك كنيد.

برنج را با توجه به شكل آن مي توان به سه دسته برنج دانه كوتاه، دانه متوسط ​​و دانه بلند تقسيم كرد.

به خاطر داشته باشيد كه فقط مي توانيد سوشي را از برنج دانه كوتاه تا دانه متوسط ​​تهيه كنيد، اما برنج دانه كوتاه هميشه بهترين گزينه است. در برخي از دستور العمل هاي ژاپني، برنج دانه متوسط ​​و دانه كوتاه را با هم مخلوط مي كنند.

هر كاري كه انجام مي دهيد، سعي نكنيد سوشي را با برنج دانه بلند درست كنيد. اگرچه برنج دانه بلند رايج ترين نوع برنج مورد استفاده در غذاهاي ژاپني است، اما براي سوشي استفاده نمي شود. اين به اين دليل است كه حاوي نشاسته كافي نيست كه باعث چسبندگي برنج مي شود.

امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع: چاپ مقاله
[ ۲۱ دى ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۳۴:۵۱ ] [ surmysuu ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : 6
همه : ---
چت باکس
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی