surmysuu surmysuusurmysuu
|
ويژگي هاي برنج آربوريو چيست ؟ چگونه مي توان آن را پخت ؟ برنج بدون گلوتن : آربوريو ، برنج آربوريو چيست ؟ برنج آربوريو چه ويژگي هايي دارد ؟ نحوه ي استفاده از برنج آربوريو ، به جاي برنج آربوريو از چه چيزي استفاده كنيم ؟ غذاي ضروري براي يك رزوتو خوشمزه !آربوريو برنج بدون گلوتنآسيايي ها اغلب برنج را با پوست مي خورند. بنابراين آن ها مي توانند از ويتامين موجود در اين غذا استفاده كنند . انواع زيادي از برنج وجود دارد كه برخي داراي دانه بلند و برخي ديگر داراي دانه گرد هستند . برنج ؛ اين غذا با پخت به اشكال مانند سوپ ، فرني ، برنج خورده مي شود . برنج به مدت 4000 سال در چين توليد مي شود كه يكي از كشور هايي است كه قديمي ترين توليد برنج را دارد . گياه برنج در آب رشد مي كند . مي توان آن را در دشت هاي مسطح كه منابع آب فراوان دارد كشت كرد و براي رشد به كود نيتروژن فراوان نياز دارد . كشت برنج در مناطق خشك و دماي پايين امكان پذير نيست . منظور ما از برنج يعني شكل خام برنج ، يك سطح بيروني دارد . به منظور به دست آوردن برنج ، اين دانه ها تحت فرايند خرد كردن و پرداخت پوسته قرار مي گيرند . پوست برنج ، كه به سبوس برنج نيز معروف است ، غني از ويتامين گروه ب است . انواع زيادي از برنج مانند برنج ايراني ، برنج طارم دم سياه ، برنج شمال ايران ، بالدو ، گندم كامل ، دلا ، ياسمن ، برنج باسماتي ، برنج وحشي ، برنج كالروز و آربريو وجود دارد . از برنج آربريو كه داراي ساختار دانه متوسط و نرم است به ويژه در تهيه ريزوتو استفاده مي شود . برنج آربوريو چيست ؟برنج آربريو كه در آربوريو ايتاليا كشت مي شود داراي درصد بالايي نشاسته است . دانه هاي برنج متوسط وقتي با مايع داغ مخلوط مي شوند داراي بافت نرم خامه اي هستند . اين بافت خامه اي برنج فرم مورد نظر براي ريزوتو است. ميتوان ريزوتو را با برنج آربوريو كه داراي قابليت جذب مايع بالاتري نسبت به ساير انواع برنج است ، با قوام كامل تهيه كرد . ريزوتو ، يكي از محبوب ترين و مشهور ترين غذا هاي ايتاليايي ، نوعي برنج پلو با بافت خامه اي است . حفظ قوام ريزوتو بسيار مشكل است . برنج آربريو ، كه نشاسته را در حين پخت آزاد مي كند ، با عطر و طعم منحصر به فرد قوام و طعم كاملي به ريزوتو مي بخشد . انواع برنج كه در دشت پو ايتاليا كشت مي شود ، در برخي مناطق ژاپن نيز كشت مي شود . برنج آربريو كه هنگام پخت ساختار چسبناكي دارد ، به ظروف نيز مي چسبد . انواع برنج ، كه به دليل ميزان پايين روغن و خاصيت احتباس آب در افرادي كه مشكل اسهال دارند ، توصيه مي شود ، براي كساني كه مشكلات معده دارند به راحتي قابل مصرف است . در حالي كه برنج معمولي توانايي جذب آب به ميزان تقريبا 1.5 يا 2 تا 1 را دارد ، برنج آربوريو مي تواند آب را به ميزان 3 يا 4 برابر جذب كند . برنج آربوريو چه ويژگي هايي دارد ؟برنج آربوريو با محتواي آنتي اكسيداني بالاي خود جلب توجه مي كند كه حاوي 80٪ كربوهيدرات ، 7٪ پروتئين و 2٪ چربي است. برنج آربريو همچنين داراي مقداري فيبر است كه حاوي كلسيم ، آهن ، منيزيم ، فسفر ، پتاسيم ، مقدار كمي ويتامين ب 1 و نياسين است .. نوعي برنج است ، كه حاوي مواد حساسيت زا نيست ، كلسترول را نيز افزايش نمي دهد . 100 گرم برنج آربوريو حدود 360 كالري است . دانه هاي برنج كه داراي ساختار دانه اي گرد و كوتاه هستند ، براق و شفاف هستند . دانه برنج كه داراي شكل چاق است ، در وسط آن يك لكه سفيد وجود دارد . برنج آربريو ، كه به راحتي هضم مي شود و مقوي است ، به بدن انرژي مي بخشد . در صورت مصرف زياد مي تواند باعث افزايش وزن شود . غذا هاي حاوي پتاسيم بالا به دليل ويژگي تنظيم كننده جريان خون مي توانند با خيال راحت توسط بيماران مبتلا به فشار خون بالا و بيماران كليوي مصرف شوند . برنج آربوريو يك غذاي بدون گلوتن ، همچنين مي تواند توسط بيماران سلياكي كه دچار عدم تحمل گلوتن هستند ، مصرف شود . نسبت نشاسته زياد ، كه از جمله ويژگي هاي برنج آربوريو است ، آن را از ساير برنج ها متمايز مي كند . انواع برنج ، كه به دليل داشتن كربوهيدرات زياد مورد علاقه ورزشكاران است ، يكي از مقرون به صرفه ترين سوخت هاي بدن است . نحوه ي استفاده از برنج آربوريو چيست ؟رايج ترين استفاده ي برنج آربوريو ريزوتو است . اين يك نوع برنج نيست كه به طور گسترده اي شناخته شده و در غذا هاي ايراني استفاده نمي شود . ريزوتو كه ظاهري چسبناك دارد ، غذاي خاصي است و پخت آن دشوار است . برنج آربريو به دليل ساختار مناسب براي پخت آهسته و مقدار زياد نشاسته براي تهيه ريزوتو ترجيح داده مي شود . مهم ترين نكته اي كه در تهيه ريزوتو كه نياز به تسلط و مهارت دارد بايد در نظر گرفته شود اين است كه برنج بايد كاملاً روغن دهي شود تا نشاسته بيشتري آزاد شود . پيازهاي ريز خرد شده در كره سرخ مي شوند تا نرم شوند و قبل از صورتي شدن پياز ، برنج آربريو را در آن مي ريزند . برنج را نبايد از قبل در آب خيس كنيد . برنج در كره با پياز سرخ مي شود . وقتي شفاف شدن شروع به افزودن آب گوشت مي كنيم . در همين حال ، برنج بايد به طور مداوم مخلوط شود . بعد از حدود نيم ساعت تفت و پخت ، برنج آب را جذب كرده و كرم رنگ مي شود . در نهايت ، مقداري پنير پارمزان و كره ديگر به برنج پخته شده اضافه مي شود . ريزوتو كه روي بشقاب هاي گرم با پنير پارمزان و ريحان سرو مي شود ، يكي از محبوب ترين غذا هاي ايتاليايي است . برنج آربوريو كه به غير از ريزوتو نيز به عنوان پلو معمولي پخته مي شود ، حداكثر به مدت 15-20 دقيقه پخته مي شود زيرا سريع نرم مي شود . به دليل نسبت نشاسته زياد ، مي توان آن را در دسر هايي مانند پودينگ برنج ترجيح داد . علاوه بر اين ، پائلا ، كلوچه ، كيك و پودينگ را مي توان با برنج آربوريو تهيه كرد كه داراي ويژگي غليظ كننده است . به جاي برنج آربوريو از چه چيزي ميتوان استفاده كرد ؟به جاب برنج آربوريو كه معمولاً براي تهيه ريزوتو استفاده مي شود ، مي توان از برنج دانه كوتاه يا برنج شكسته فجر با و يا برنج شكسته طارم دم سياه با محتواي نشاسته زياد ، مناسب براي پخت آرام استفاده كرد. انواع برنجBaldo ، ، ،Carnaroli ،Nano ، Vialone را نيز مي توانيد به جاي برنج آربوريو استفاده كنيد . نكته مهم اين است كه برنج استفاده شده به جاي برنج آربوريو شكسته است . وقتي برنج شكسته نشود ، قوام خامه اي بي نظير ريزوتو به دست نمي آيد . از آن جا كه برنج شكسته آسيب مي بيند ، ميزان بسيار بيشتري نشاسته در طي پخت آزاد مي كند . برنج شكسته كه متشكل از برنج معيوب است كه در حين فرآوري برنج ايجاد مي شود ، برخلاف برنج آربوريو بسيار اقتصادي است . در كشور ما معمولاً دسر هاي شيري ، سوپ ها و انواع شكم پر با برنج شمال خورده تهيه مي شود . به عنوان جايگزين برنج آربوريو استفاده مي شود زيرا قوام مطلوبي را در تهيه ريزوتو با برنج شكسته كه داراي قابليت جذب آب بيش تر است مي دهد . برنج شكسته ، كه در پلو معمولي استفاده نمي شود زيرا خمير مي شود ، با محتواي نشاسته زياد قوام و طعم شديد تري به غذا مي بخشد .
امتیاز:
بازدید:
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |