راه اندازي فست فود : اگر به فكر راه اندازي فست فود هستيد و اكنون به وسيله موتور هاي جستجو اقدام به جمع آوري اطلاعات و كسب يك اطلاعات اوليه در اين مورد ميباشيد ، توصيهميكنيم حتما مقاله زير را مطالعه نماييد .
مراحل راه اندازي فست فود :
آموزش و مشاوره و كسب اطلاعات اوليه :
بسياري از فست فود ها در حالي شروع به كار ميكنند كه نه مشاوره اي از متخصصان گرفته اند و نه اصول اوليه راه اندازي فست فود را در نظر گرفته اند كه چنين موردي باعث ايجاد مشكلات مختلف ميشود .
پس در قدم اول لازم است حتما با مشاوران ، كارشناسان و متخصصان در اين حوزه مشورت بگيريد و راهنمايي بخواهيد .
در مرحله بعد ، بايد يك محل مناسب براي راه اندازي انتخاب كنيد . در اين انتخاب به فاصله با فست فود هاي ديگر و سطح فرهنگي محل ، تردد افراد ، پاركينگ و… دقت نماييد .
بعد از اين كه از محل رستوران مطمئن شديد ، يك برنامه استراتژيك براي فست فود خود تهيه و تدوين كنيد . به همراه اين برنامه ، پلان هاي سياست هاي داخلي و مديريتي فست فود را نيز آماده كنيد . اين كار را نيز حتما به همراه كارشناس انجام دهيد .
تهيه نقشه و پلان آشپزخانه و تهيه چك ليستي از لوازم و تجهيزات مورد نياز را بايد در اين مرحله انجام دهيد . در اين مقاله توضيح مناسبي از اين مورد ارائه شده است . ⇐ لوازم آشپزخانه صنعتي
طراحي دكوراسيون داخلي و خارجي فست فود : در استراتژيك جديد رستوران و فست فودها سعي مي كنند بهترين طراحي دكور را طبق منطقه و غذاهايي كه در آن رستوران سرو مي گردد ، اجرا كنند كه آيتم هاي مختلفي از جمله فضاي داخلي ، نورپردازي مناسب ، نوع صندلي ها و نماي بيروني رستوران ويا فست فود را دارد.
فضاي داخلي فست فود بايد تا جايي كه امكان دارد باعث آرامش مشتري گردد و محيطي باشد كه به ندرت از ذهن مشتري خارج شود.
تهيه و ارائه منو را بايد با توجه به لوازم و تجهيزات موجود فست فود و ذائقه منطقه آماده كنيد سپس بايد يك آيين نامه انظباطي تدوين كنيد و شرح وظايف پرسنل را نيز شرح دهيد .
بعد از انجام تمام مراحل بالا ، بايد تمام هزينه هاي راه اندازي فست فود را برآورد كنيد . در اين برآورد ميتوانيد از ليست تجهيزات فست فود و رستوران استفاده نماييد. شركت فستفود شاپ ، آماده ارائه مشاوره به شما در خصوص تخمين هزينه هاي راه اندازي رستوران و فست فود ميباشد .
در مرحله بعد با توجه به مشاوره هاي تبليغاتي ، بايد اقدام به انجام عمليات تبليغات نماييد . در همين زمان نيز كاركنان و مديران خود را استخدام ميكنيد .
سپس با توجه به منو و تعيين هزينه ها، بايد قيمت تمام شده غذاها را نيز براورد نماييد و اگر منو نياز به اصلاحيه دارد حتما آن را ويرايش نماييد .
در منو خود از غذاها ، سس ها و ادويه هاي متفاوتي استفاده كنيد. اين تنوع در متمايز ساختن فست فود شما از رقبا كمك شاياني ميكند .
ادامه مطلب
بازدید: